Tuimeltuin gaat naar Putte

 

Na een succesvolle Tuimeltuin in Steenbergen gaat de Tuimeltuin door naar Putte! Ook deze keer zal Tuimeltuin in MFC de Biezen te vinden zijn en wel op 15 en 16 februari. Zet de dag dus vast in je agenda! Welke attracties er zoal te vinden zullen zijn houden we nog even geheim. Maar naast enkele attracties waar de kinderen al eerder op hebben kunnen spelen zijn er ook volop nieuwe attracties en springkussens en zal er nog meer te beleven zijn dan voorheen! Uiteraard kunnen de kinderen ook weer genieten van een lekkere portie frietjes om de energie aan te vullen. Er zal muziek zijn en gratis WiFi voor de ouders die helaas niet mogen spelen op de springkussens. En natuurlijk lopen er Tuinridders rond om toezicht te houden op de kinderen zodat u gewoon kunt lezen, ontspannen of werken onder het genot van een kopje koffie in de horeca-gelegenheid. Dit alles voor maar 7,50 per kind!

Geef een reactie

Your email address will not be published.