Strijd om Paw Patrol!

Stem op de winnaar!

 

Finale van de fotowedstrijd begonnen!

Deze week kan er op onze Facebook pagina gestemd worden op de leukste foto’s van afgelopen seizoen. De foto die op 30-5-2019 de meeste stemmen heeft wint een wel heel leuke prijs. Het Paw Patrol springkussen een hele dag op een plek waar je maar wilt! In de achtertuin, op het pleintje in de buurt, bij je sportvereniging of op het schoolplein. Dus zorg dat je iedereen overhaalt om te stemmen en wie weet staat het Paw Patrol springkussen binnenkort bij jou in de buurt!

 

Tuimeltuin weer ten einde

Tuimeltuin editie Mei ten einde

Helaas is Tuimeltuin na 2 dagen in MFC de Biezen weer ten einde gekomen. Er kon dit keer gesprongen worden op meer stormbanen dan ooit en de vele bezoekers hebben zich weer goed vermaakt. Zoals je van Tuimeltuin gewend bent bieden we kinderen niet alleen een dag vol spring en speelplezier aan. Elk kind kan ook lekker smikkelen van een portie patatjes! Maar na zo’n dag springen is nar huis gaan natuurlijk niet leuk. Daarom geven we jou ook de kans om een springkussen te winnen voor een dag bij jou thuis, of op je school, je sportclub of waar je maar wilt.

Wat moet je doen om deze prijs te winnen?

Simpel! Deel je foto op Facebook met Tuimeltuin! De leukste foto (gekozen door jullie) van elke editie wordt op de site en op Facebook geplaatst. De foto met de meeste stemmen wint een springkussen!

Winnaar fotowedstrijd maart

Op 7 en 8 maart was er wederom een Tuimeltuin evenement in Putte. Ook tijdens deze editie zijn er weer vele leuke foto’s gemaakt die we graag met jullie delen in onze foto albums.

Maar ook jullie hebben weer leuke plaatjes ingestuurd en via Facebook kan gestemd worden op de leukste foto.

Maandag 25-3 om 17.00 maken we de winnaar bekend op de Facebook pagina. De winnaar van deze editie neemt het op tegen de winnaars van andere edities en de leukste foto van het seizoen wordt beloond met een te gek springkussen!

De foto’s waarop gestemd kan worden:

Tuimeltuin weer geopend!

Tuimeltuin is weer van start gegaan in Putte! Vandaag en morgen kunnen kinderen weer naar hartenlust komen spelen op tal van springkussens en stormbanen.  Zien we jou ook in MFC de Biezen?

Vergeet niet je foto’s te delen op de Facebook pagina om kans te maken aan het einde van het seizoen een springkussen te winnen.

Wij zullen zelf ook foto’s maken en deze als foto album online zetten zodra het evenement voorbij is.

Bezoek de Tuimeltuin in maart.

Ben jij er ook bij? 

Op 7 en 8 maart is het weer tijd voor een nieuwe Tuimeltuin editie. Zoals altijd staat het Tuimeltuin evenement garant voor een hele hoop plezier! Gratis frietjes, leuke muziek en toffe speeltoestellen zijn tussen 10.00 en 17.00 uur beschikbaar voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s of andere volwassen begeleiders worden uiteraard ook niet vergeten. Bij deze tuimeltuin editie in MFC de Biezen kun je vanaf de tribune je kinderen zien spelen terwijl jij zelf rustig kunt zitten. Door de zaal lopen mag natuurlijk ook. Als je honger of dorst krijgt kun je naar de kantine gaan en in het hele complex kun je ook gratis gebruik maken van het WiFi.

Welke attracties en/of springkussens er zoal komen te staan merk je bij een bezoekje aan de Tuimeltuin maar via Facebook houden we je op de hoogte. Ook zal hieronder de lijst steeds worden aangevuld. Tot in de Tuimeltuin!

Speeltoestellen:

 

 

Winnaar Januari bekend

De eerste winnaar van de Tuimeltuin springkussen wedstrijd is bekend! De linkerfoto wist de meeste stemmen voor de foto te krijgen en is daarmee de winnaar van de fotowedstrijd van de Tuimeltuin editie die op 3 en 4 januari in Putte werd gehouden.

De winnaar krijgt persoonlijk bericht. En niet alleen levert deze foto misschien aan het einde van het seizoen een springkussen op, ook ontvangt de winnaar 2 gratis kaarten voor een Tuimeltuin editie naar keuze. Gefeliciteerd!

Deze foto neemt het op tegen de winnaars van de andere Tuimeltuin edities van dit Tuimeltuin seizoen. Voor het actuele overzicht van alle Tuimeltuin evenementen kun je in de kalender kijken. Of hou onze Facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws en alle Tuimeltuin acties.

Wil je nog even nagenieten van de januari editie van Tuimeltuin in MFC de Biezen ga dan naar onze fotopagina! Wie weet zie je jouw kinderen wel terug op een van de foto’s.

Springkussen winnen?

Zoals te lezen was in onze eerdere post valt er met een bezoek aan Tuimeltuin een springkussen te winnen. Op Facebook kun je nu stemmen op de bovenstaande foto. Dit kan tot 30-1-2019.

De foto met de meeste stemmen gaat door en neemt het op tegen de winnaars van de andere Tuimeltuin edities.  Wie uiteindelijk de leukste foto heeft krijgt van Tuimeltuin de beschikking over een geweldig luchtkussen.

Wil jij ook meedoen aan deze wedstrijd? Maak dan een leuke foto tijdens een bezoek aan een van de Tuimeltuin evenementen en deel deze op Facebook met de tag @Tuimeltuin. Vergeet ook niet de pagina te liken zodat je op de hoogte blijft van het laatste Tuimeltuin nieuws.

Winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Voor een overzicht van de toekomstige Tuimeltuin evenementen kijk je op de Facebook pagina of klik je hierboven op kalender.

 

Kinderfeestje vieren in Tuimeltuin?

Op zoek naar een leuke activiteit om te doen met een kinderfeestje? Kom dan naar Tuimeltuin! Wanneer je jouw feest komt vieren in Tuimeltuin maken wij er een feestje van om nooit te vergeten. De kinderen kunnen met zijn alles lekker spelen op de leukste speeltoestellen. Ze krijgen allemaal wat lekkers te eten en te drinken en voor de jarige is er zelfs een extra verrassing! Informeer naar de mogelijkheden!

Fotowedstrijd 2019

Tuimeltuin is een speelparadijs voor kinderen. Ze beleven er een dag vol plezier en de beweging is nog eens gezond ook. Bovendien is dit een veilige omgeving om de wereld te ontdekken, de motoriek te ontwikkelen en sociale vaardigheden te leren door te spelen met andere kinderen. Als ouder wil je dit natuurlijk samen met jouw kind meemaken. En Tuimeltuin wil alle ouders aanmoedigen om de leuke dag die jouw kind beleeft vast te leggen op foto of film. We vinden het dan ook leuk als jullie deze foto’s delen op Facebook, net zoals wij de foto’s delen. Zo kan iedereen nog nagenieten van een leuke speeldag. Uiteraard belonen we de leukste foto ook in 2019 weer dus zorg dat je meedoet aan de fotowedstrijd.

In het kort, hoe werkt het?

  • Per editie krijgen bezoekers 2 weken de tijd om hun foto’s te delen op Facebook. (Een editie is alle aaneengesloten dagen op 1 locatie).
  • De foto’s worden op Tuimeltuin.nl als galerij gezet en bezoekers mogen stemmen tot een week na plaatsing. (Exacte datum en tijd worden per galerij vermeld).
  • De leukste foto van elke editie doet aan het einde van het Tuimeltuin seizoen mee aan de Fotowedstrijd 2019!
  • De eindwinnaar is degene die in de laatste ronde de meeste stemmen haalt en deze wint een dag lang een springkussen!

Vergeet dus niet om je foto’s te delen na elk bezoek. Wie weet maak jij wel de winnende foto!

Bijna weer tijd voor Tuimeltuin!

Nog minder dan een maand en het is weer tijd voor Tuimeltuin! Op 3 en 4 januari is er weer een editie van Tuimeltuin in MFC de Biezen te Putte. Ook in 2019 ben je bij een bezoek aan Tuimeltuin verzekerd van een hele dag toegang tot leuke attracties en springkussens. En natuurlijk krijgen de kinderen ook een lekkere portie frietjes zodat ze genoeg energie hebben om de hele dag te klimmen, klauteren, springen, stuiteren en spelen! Bij Tuimeltuin beleef je een heerlijke dag met je kinderen, ook als het buiten slecht weer is. 

Ook in 2019 is Tuimeltuin weer te volgen via de website en Facebook. Via Facebook kun je volgen welke speeltoestellen er zoal te vinden zijn bij de verschillende Tuimeltuin edities. Bovendien maak je kans op gratis toegangstickets dus vergeet ons zeker niet te liken!

Binnenkort volgt er meer Tuimeltuin nieuws dus hou onze digitale kanalen in de gaten en kijk in de agenda wanneer jij naar Tuimeltuin kunt komen. Kaarten reserveren kan ook!

Tot snel in de Tuimeltuin!