Tuimeltuin weer ten einde

Tuimeltuin editie Mei ten einde

Helaas is Tuimeltuin na 2 dagen in MFC de Biezen weer ten einde gekomen. Er kon dit keer gesprongen worden op meer stormbanen dan ooit en de vele bezoekers hebben zich weer goed vermaakt. Zoals je van Tuimeltuin gewend bent bieden we kinderen niet alleen een dag vol spring en speelplezier aan. Elk kind kan ook lekker smikkelen van een portie patatjes! Maar na zo’n dag springen is nar huis gaan natuurlijk niet leuk. Daarom geven we jou ook de kans om een springkussen te winnen voor een dag bij jou thuis, of op je school, je sportclub of waar je maar wilt.

Wat moet je doen om deze prijs te winnen?

Simpel! Deel je foto op Facebook met Tuimeltuin! De leukste foto (gekozen door jullie) van elke editie wordt op de site en op Facebook geplaatst. De foto met de meeste stemmen wint een springkussen!

Geef een reactie

Your email address will not be published.