Tuimeltuin Putte wederom geslaagd!

 

Op 15 en 16 februari konden de kinderen in MFC de Biezen te Putte weer genieten van een dagje spelen in de Tuimeltuin. Er werden heerlijke frietjes geserveerd, de hal stond vol leuke speeltoestellen en springkussens en er werd de hele dag door muziek gedraaid. Ook de Tuinridders die aanwezig waren kijken terug op een geslaagde editie! Ouders konden zelfs van bovenaf naar de spelende kinderen kijken of hun laptop met het beschikbaar gestelde Wifi verbinden. Er zijn vele foto’s genomen die terug te vinden zijn op de fotopagina. Hierboven vind je nog de aftermovie om nog 1 keer de sfeer te proeven voor we op 1 en 2 mei weer terugkeren in Putte. Geniet ervan en hopelijk tot de volgende keer in een Tuimeltuin bij jou in de buurt!

Geef een reactie

Your email address will not be published.