Bijzonder springkussendorp in MFC de Biezen

 

Tuimeltuin is een speelparadijs waar kinderen keer op keer zich kunnen vermaken met allerlei speeltoestellen. Natuurlijk worden ook de ouders niet vergeten en dit zal 1 en 2 mei in Putte niet anders zijn, Terwijl u heerlijk geniet van een kopje koffie en het nieuws leest of uw Facebookpagina bijwerkt kunnen uw kinderen spelen onder begeleiding van de tuinridders. En ook aan de lekkere trek is gedacht, voor alle kinderen staat er een heerlijke portie frietjes klaar. Maar zoals jullie van Tuimeltuin gewend zijn zullen er ook de volgende editie weer unieke elementen te vinden zijn in de Tuimeltuin. Heb jij nog een wens voor de volgende editie? Laat het hieronder weten en wie weet staat jouw favoriete speeltoestel in de sporthal of draaien we jouw favoriete muziek! Wij maken er een feestje van en jij bent uitgenodigd!

Geef een reactie

Your email address will not be published.