Kalender 2019

Liefhebbers van Tuimeltuin opgelet!

Voor 2019 staan de eerste evenementen alweer op de kalender. Voor mensen die al eens eerder zijn geweest zullen er bekende locaties/ Tuimeltuin-evenementen op de kalender terug te vinden zijn. Welke attracties, stormbanen en springkastelen er te vinden zullen zijn maken we natuurlijk pas kort van tevoren bekend via onze Facebookpagina. Je mag er zeker van zijn dat er voor de kinderen weer volop te springen, klimmen, klauteren en kruipen zal zijn en dat ze een geweldige dag kunnen beleven in Tuimeltuin.

Hou de kalender de komende tijd goed in de gaten want er zullen nog meer Tuimeltuin evenementen worden toegevoegd. Wie weet komt Tuimeltuin ook naar een locatie bij jou in de buurt! Heb je zelf een locatie waar je graag Tuimeltuin zou willen zien dan kun je altijd contact met ons opnemen. Tot ziens in de Tuimeltuin!

Geef een reactie

Your email address will not be published.