Bijna weer tijd voor Tuimeltuin!

Nog minder dan een maand en het is weer tijd voor Tuimeltuin! Op 3 en 4 januari is er weer een editie van Tuimeltuin in MFC de Biezen te Putte. Ook in 2019 ben je bij een bezoek aan Tuimeltuin verzekerd van een hele dag toegang tot leuke attracties en springkussens. En natuurlijk krijgen de kinderen ook een lekkere portie frietjes zodat ze genoeg energie hebben om de hele dag te klimmen, klauteren, springen, stuiteren en spelen! Bij Tuimeltuin beleef je een heerlijke dag met je kinderen, ook als het buiten slecht weer is. 

Ook in 2019 is Tuimeltuin weer te volgen via de website en Facebook. Via Facebook kun je volgen welke speeltoestellen er zoal te vinden zijn bij de verschillende Tuimeltuin edities. Bovendien maak je kans op gratis toegangstickets dus vergeet ons zeker niet te liken!

Binnenkort volgt er meer Tuimeltuin nieuws dus hou onze digitale kanalen in de gaten en kijk in de agenda wanneer jij naar Tuimeltuin kunt komen. Kaarten reserveren kan ook!

Tot snel in de Tuimeltuin!

Geef een reactie

Your email address will not be published.