Bezoek de Tuimeltuin in maart.

Ben jij er ook bij? 

Op 7 en 8 maart is het weer tijd voor een nieuwe Tuimeltuin editie. Zoals altijd staat het Tuimeltuin evenement garant voor een hele hoop plezier! Gratis frietjes, leuke muziek en toffe speeltoestellen zijn tussen 10.00 en 17.00 uur beschikbaar voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s of andere volwassen begeleiders worden uiteraard ook niet vergeten. Bij deze tuimeltuin editie in MFC de Biezen kun je vanaf de tribune je kinderen zien spelen terwijl jij zelf rustig kunt zitten. Door de zaal lopen mag natuurlijk ook. Als je honger of dorst krijgt kun je naar de kantine gaan en in het hele complex kun je ook gratis gebruik maken van het WiFi.

Welke attracties en/of springkussens er zoal komen te staan merk je bij een bezoekje aan de Tuimeltuin maar via Facebook houden we je op de hoogte. Ook zal hieronder de lijst steeds worden aangevuld. Tot in de Tuimeltuin!

Speeltoestellen:

 

 

Geef een reactie

Your email address will not be published.