Winnaar Januari bekend

De eerste winnaar van de Tuimeltuin springkussen wedstrijd is bekend! De linkerfoto wist de meeste stemmen voor de foto te krijgen en is daarmee de winnaar van de fotowedstrijd van de Tuimeltuin editie die op 3 en 4 januari in Putte werd gehouden.

De winnaar krijgt persoonlijk bericht. En niet alleen levert deze foto misschien aan het einde van het seizoen een springkussen op, ook ontvangt de winnaar 2 gratis kaarten voor een Tuimeltuin editie naar keuze. Gefeliciteerd!

Deze foto neemt het op tegen de winnaars van de andere Tuimeltuin edities van dit Tuimeltuin seizoen. Voor het actuele overzicht van alle Tuimeltuin evenementen kun je in de kalender kijken. Of hou onze Facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws en alle Tuimeltuin acties.

Wil je nog even nagenieten van de januari editie van Tuimeltuin in MFC de Biezen ga dan naar onze fotopagina! Wie weet zie je jouw kinderen wel terug op een van de foto’s.

Geef een reactie

Your email address will not be published.