Fotowedstrijd 2019

Tuimeltuin is een speelparadijs voor kinderen. Ze beleven er een dag vol plezier en de beweging is nog eens gezond ook. Bovendien is dit een veilige omgeving om de wereld te ontdekken, de motoriek te ontwikkelen en sociale vaardigheden te leren door te spelen met andere kinderen. Als ouder wil je dit natuurlijk samen met jouw kind meemaken. En Tuimeltuin wil alle ouders aanmoedigen om de leuke dag die jouw kind beleeft vast te leggen op foto of film. We vinden het dan ook leuk als jullie deze foto’s delen op Facebook, net zoals wij de foto’s delen. Zo kan iedereen nog nagenieten van een leuke speeldag. Uiteraard belonen we de leukste foto ook in 2019 weer dus zorg dat je meedoet aan de fotowedstrijd.

In het kort, hoe werkt het?

  • Per editie krijgen bezoekers 2 weken de tijd om hun foto’s te delen op Facebook. (Een editie is alle aaneengesloten dagen op 1 locatie).
  • De foto’s worden op Tuimeltuin.nl als galerij gezet en bezoekers mogen stemmen tot een week na plaatsing. (Exacte datum en tijd worden per galerij vermeld).
  • De leukste foto van elke editie doet aan het einde van het Tuimeltuin seizoen mee aan de Fotowedstrijd 2019!
  • De eindwinnaar is degene die in de laatste ronde de meeste stemmen haalt en deze wint een dag lang een springkussen!

Vergeet dus niet om je foto’s te delen na elk bezoek. Wie weet maak jij wel de winnende foto!

1 ping

  1. […] te lezen was in onze eerdere post valt er met een bezoek aan Tuimeltuin een springkussen te winnen. Op Facebook kun je nu stemmen op […]

Geef een reactie

Your email address will not be published.