Springkussen winnen?

Zoals te lezen was in onze eerdere post valt er met een bezoek aan Tuimeltuin een springkussen te winnen. Op Facebook kun je nu stemmen op de bovenstaande foto. Dit kan tot 30-1-2019.

De foto met de meeste stemmen gaat door en neemt het op tegen de winnaars van de andere Tuimeltuin edities.  Wie uiteindelijk de leukste foto heeft krijgt van Tuimeltuin de beschikking over een geweldig luchtkussen.

Wil jij ook meedoen aan deze wedstrijd? Maak dan een leuke foto tijdens een bezoek aan een van de Tuimeltuin evenementen en deel deze op Facebook met de tag @Tuimeltuin. Vergeet ook niet de pagina te liken zodat je op de hoogte blijft van het laatste Tuimeltuin nieuws.

Winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Voor een overzicht van de toekomstige Tuimeltuin evenementen kijk je op de Facebook pagina of klik je hierboven op kalender.

 

Geef een reactie

Your email address will not be published.